Matchande julpyjamas

matchande julpyjamas

Med en matchande julpyjamas kan hela familjen klä sig enhetligt – både mamma, pappa och barn kan ha på sig en julpyjamas med samma motiv, mönster, färger och former.

Utöver att det blir en kul grej med en matchande julpyjamas så blir det ett perfekt tillfälle för att ta årets julkort. Det finns matchande julpyjamas för både par, vuxna och barn som du hittar här.

Matchande julpyjamas till hela familjen

Tips när du köper matchande julpyjamas

Vänta inte för länge om du vill köpa matchande julpyjamas till hela familjen, då pyjamas med julmotiv är en säsongsvara kan det blir nästan omöjligt att köpa om den blir slutsåld. Har du då tänkt att köpa julpyjamas till både herr, dam och barn är det tråkigt om nån blir utan. Se därför till att köpa de matchande pyjamasarna så tidigt som möjligt.

Ibland finns möjligheten att köpa matchande pyjamasar som ett paket eller set och på så sätt få lite billigare pris.

Se till att du kollar upp storleksguiden innan du köper om det är så att julpyjamasarna är lite små eller stora i storleken. Tänk på att det ofta är bättre att välja en något större storlek än mindre om du är osäker. Då pyjamasen är ett ledigt plagg är det inte kul om den är tightare än tänkt.

Väljer man julpyjamas till barn är det också bättre att välja en högre snarare än lägre ålder. Är ditt barn 3,5 år gammalt är det bättre att välja en julpyjamas för 4-åringar än för 3-åringar.