Julpyjamas dam

En julpyjamas till henne är det ultimata plagget att ta på sig när släkt och vänner har gott hem och man vill ha en mysig stund för sig själv eller med familjen. Då julpyjamasen är ett så bekvämt plagg finns det risk att man aldrig vill ta av sig den och bär sin julpyjamas både dag och natt.

Julpyjamas för dam finns både som set eller som heldress / jumpsuit. Väljer du en riktigt mysig julpyjamas med bomull och elastan är den så skön att ha på sig att det nästan inte känns som att man har något på sig alls. Flera julpyjamas till dam här kommer i set med kombinerad över- och underdel som matchar.

Mysiga jul-pyjamasar till damer

Tänk på detta när du köper julpyjamas till dam

Ibland är julpyjamasen i unisex-modell, den passar alltså precis lika bra till honom som till henne. Men ibland finns det instruktioner att ta hänsyn till, det kan vara att man som dam bör välja en storlek mindre eller att de är små i storleken.

Fördelen med unisex-modeller är att det är lättare att hitta matchande julpyjamas – ni kan helt enkelt köpa samma pyjamas fast eventuellt då i olika storlekar. Butiker som säljer sådana pyjamasar brukar även sälja julpyjamas för barn med samma mönster eller motiv.