Julpyjamas herr

Efter att tomteuppdraget är slutfört och det är dags att svida om till något mer avslappnat – då är en julpyjamas för herr den perfekta outfiten. Även för herrar som inte är tomtar kan gott och väl ha en julpyjamas på sig under julen. Väljer du en julpyjamas till herr tillverkad i bomull och elastan så är denna mixen så skön att ha på sig att det känns som att man inte har någon pyjamas alls på sig.

Julpyjamas för herr finns både som set med överdel och underdel samt som heldress som fungerar som en jumpsuit. Julpyjamas till honom finns i många olika motiv, färger och mönster. Många julpyjamas är i röda, gröna, vita och blå färger då dessa färger används i många juliga mönster. Det finns julpyjamas med julgranar, snöflingor, polkagrisar, renar, ugglor och pepparkakor.

Pyjamas (herr) till jul

Julpyjamas till honom – matcha med resten av familjen

Utöver julpyjamas till honom så kan hela familjen ha matchande julpyjamasar. Många modeller finns med samma mönster fast som julpyjamas för dam och julpyjamas för barn. Man kan då köpa julpyjamas så att hela familjen kan matcha när man har julklappsutdelning, tar roliga bilder eller har sleepover med jultema.